The gömme rezervuar Diaries

Wiki Article

Your browser isn’t supported any longer. Update it to obtain the ideal YouTube working experience and our hottest features. Learn more

Editör Notu: Satın alma işleminizle ilgili propertyıma ihtiyacınız varsa veya uygun bir parçayı satın alma/tanımlama konusunda tavsiyeye ihtiyacınız varsa, lütfen bize vimar@vitrayetkiliservis.

You can electronic mail the website operator to allow them to know you had been blocked. You should include Anything you were doing when this webpage came up as well as Cloudflare Ray ID identified at the bottom of the webpage.

Dezenfeksiyon için genellikle klor veya hidrojen peroksit gibi kimyasal dezenfektanlar kullanılır. Bu maddeler, belirli bir konsantrasyonda suya eklenerek rezervuar içinde dolaştırılır.

Your browser isn’t supported any longer. Update it to obtain the most effective YouTube knowledge and our most recent characteristics. Learn more

Değişimden önce su bağlantısının kesilmesi ve tankın boşaltılması gerekir. Ardından alttaki somunlar anahtarla açılarak rezervuar kapağı çıkarılır.

Your browser isn’t supported any more. Update it to find the finest gömme rezervuar YouTube experience and our latest options. Learn more

Talimatlar: Vitra tarafından sağlanan montaj kılavuzunu dikkatlice okuyun ve advertımları takip edin. Her adımı sırasıyla uygulamak, montajın doğru ve sorunsuz gerçekleşmesini sağlar.

Klozet kapağını klozet kasesine gömme rezervuar servisi yerleştiriyoruz. Klozet kapağı, klozet kasesine sıkıca oturmalıdır.

Kireç birikintilerinden tamamen kurtulduğunuzdan emin olun ve suyun tekrar kullanıma uygun gömme rezervuar servisi olduğundan emin olmak için uygun testler yapın.

VitrA’nın işlevsel ve yenilikçi tasarımları ile hayat bulan gömme rezervuar takımları; kontrol paneli, halt valfi ve ayarlanabilir ince ya da kalın metallic ayaklı gömme rezervuar modellerinden oluşur.

Değişim/tamir işlemini tamamladıktan sonra her bir parçayı sırası ile yerine yerleştirmelisiniz. Böylece rezervuarınız çalışır duruma gelecektir.

Montaj esnasında Serel rezervuar ürünlerinin çizilmemesi için kullandığınız anahtar vb. aparatların ağızlarının plastik bez ile muhafaza altına alınması

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunduğu, gömme rezervuar servisi ilgili markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Geberit gömme rezervuar modern-day banyo tesisatının klasikleridir ve fifty gömme rezervuar yılı aşkın bir süredir dünya çapında milyonlar tarafından kullanılmaktadır.

Report this wiki page